Alting Rietdekkers
Foarwei 233
9298 JK Kollumerzwaag

Tel: 0511-443452
Mob: 06-51812993
Mail:info@altingrietdekkers.nl


Bouwtechnisch


Rietdekkersbedrijven behoren tot de bouwsector en dat is niet voor niets. Rietdekkersbedrijf Alting heeft naast het rietdekken zelf, door de jaren heen veel ervaring opgedaan op het gebied van verschillende timmerwerkzaamheden. In het bijzonder noemen we constructies van daken.

kapconstructie

Kapcontructies

Bij ieder project hebben wij te maken met verschillende typen daken, bij zowel nieuwbouwwoningen als bestaande bouw. Zo worden wij dankzij onze kennis van kapconstructies dikwijls gevraagd door bouwbedrijven, om bijvoorbeeld de constructie van oude gebouwen in ere te herstellen.
Er is tegenwoordig bij veel bedrijven weinig ervaring meer met het opnieuw opbouwen van kapconstructies van rondhout.
Wij hebben deze ervaring wel.
Omdat veel mensen er voor kiezen om een boerderij of woning weer zo origineel mogelijk op te bouwen, worden wij regelmatig gevraagd om advies te geven. Soms om het gehele project zelf uit te voeren.


Algemene timmerwerkzaamheden

Het timmerwerk bij Alting varieert van opnieuw aanbrengen van een compleet nieuwe kap op een boerderij, tot het plaatsen van een uilenbord of nieuwe goten en kozijnen. Kortom: Bij rietdekkersbedrijf Alting bent u ook aan het goede adres, wanneer u een bedrijf zoekt, wat de zorg van dak en timmerwerk voor u uit handen neemt.

houten juffer
rond hout constructie

Niet alleen rieten daken

Bij Rietdekkersbedrijf Alting kunt u ook terecht voor een pannendak of golfplaten. Tegenwoordig worden veel asbesthoudende golfplaten vervangen door nieuwe golfplaten of een rieten dak. Dit hele proces van verwijderen van de asbestplaten, tot het vernieuwen van uw dak, kan door ons worden geregeld.

Interesse?
Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met ons.